AENOR – Asociación Española de Normalización e Certificación

Inicio > Actualidade

Normas UNE-EN ISO 6887, normas saudables

As intoxicacións alimentarias pódense evitar co debido control dos alimentos destinados ao consumo humano e animal. Para iso, as análises e estudos microbiolóxicos dos alimentos son básicos á hora de garantir un mínimo de seguridade no seu consumo.

As normas UNE-EN ISO 6887 especifican as regras para a preparación de diferentes produtos alimentarios: carne conxelada, crúa, picada, comidas precociñadas, peixes e mariscos crus, elaborados, cocidos ou conxelados, lácteos...

Amplía a túa visión global da normativa enfocada á microbioloxía dos alimentos para consumo humano e animal, facendo clic nesta ligazón que te dirixe a todas as súas normas.

Para máis información, fai clic no seguinte vídeo temático.


 

Todos os dereitos reservados: © AENOR, 2016

Compartir ligazón

Información da AENOR - Avisos legais - Declaración de accesibilidadeMapa do sitio